Det är vi som jobbar i och med Folkets Hus

 

Hasse Boström, VD

Hasse är VD i fastighetsbolaget och ordförande i Folkets Husföreningen. Det är han som är chef, ansvarar för verksamheten och stimulerar till förnyelse och utveckling.

 

Jessica Lindfors, konferens- och mötesansvarig

Jessica hjälper dej som vill hyra någon av våra fina möteslokaler för fest, möten eller konferens. Hon har mångårig erfarenhet från restaurang- och hotellverksamhet. Med självklarhet och ett gott humör delar hon gärna med sig av sina kunskaper, allt för att du ska få ett lyckat arrangemang hos oss.

 

Eva Ollikainen, ansvarig för miljö och lokalvård

Eva ser till att det är rent och fint hos oss, både i konferenslokalerna och i de gemensamma utrymmena i fastigheten.

 

Pelle Andersson, fastighetsskötare

Peller är en tusenkonstnär, alltid beredd att hjälpa till med det mesta som har med fastighetsskötsel att göra. Går något sönder och behöver lagas är det Peller som rycker in. Pelle har även ansvar för alla hantverkare vi anlitar och ser till att vi vårdar vårt hus på ett klokt sätt. Han sköter också våra nio ventilationsaggregat och ser till att vi har varmt och ombonat i huset.

 

Sami Odisho, biträdande fastighetsskötare

Sami hjälper Pelle med det som kan behövas. Han har tidigare arbetat i huset som egen företagare och genom sin genuina noggranhet ser han till att det mesta fungerar som det ska. Sami ansvarar för att husets alla lås- och säkerhetsrutiner.

 

Niklas Fischer, programchef

Niklas är näst intill född och uppvuxen på en teater och är en allkonstnär inom showbusines. Innan han kom till oss jobbade han som ljud- och ljustekniker på de stora scenerna. Inga uppsättningar är för svåra för Niklas, som tar det mesta som en utmaning. Förutom att Niklas är chef för biografen och teatern Facklan, ansvar han för vårt program, som du kan läsa mer om under rubriken "evenemang". Hans främsta uppgifter är att göra artister men framför allt vår underbara publik nöjd och glad.

 

Solveig Karlsson, ekonomiansvarig Folkets Husföreningen

Solveig håller reda på oss, men framför allt våra siffror. Hon sköter bokföring och redovisning,  i Folkets Hus föreningen. Solveig finns inte alltid hos oss utan jobbar vanligtvis tisdagar.

 

Lotta Öhman, ekonomiansvarig Fastighetsbolaget

Även Lotta har en förhoppning om att reda på oss våra siffror. Hon sköter bokföring och redovisning såväl i Fastighetsbolaget. Lotta jobbar någon eller några dagar i veckan beroende på hur mycket vi har att göra.

 

Max Kurtson, biografmaskinist

När Max inte återfinns bakom filmkameran, som kameraman, kör han projektorerna på Facklan. Även Max träffar ni i biokassan säljandes biljetter, poppandes popcorn och vägleder vår publik. Max hanterar med glans våra liveföreställningar och driftar tekniken i bio- film- och möteslokalerna.

 

Kåge Gustavsson, seniorkonsult

Kåge är en institution i "Huset", och som sådan anlitas han av och till för att bistå oss andra. Han har ett särdeles gott hjärta till bion och värnar dess existens, av och till rycker han in och "river" biljetter i bion. Behöver vi veta något datum eller årtal är Kåge en aldrig sinande källa att ösa ur.